dinsdag 29 april 2008

NK Jeugd (dinsdag)


Bij de A jeugd speelt Roeland Pruijssers in een Russische partij remise tegen Twan Burg en verliest Chiel van Oosterom van Robin Swinkels, die zich hierdoor evenals Roi Miedema bij de nieuwe groep van koplopers voegt.
Bij de B meisjes moest Marieke Dirksen vandaag haar eerste nederlaag incasseren. Ze verloor van Mariko Harezlak, maar staat nog steeds alleen aan de leiding.

Bij de B Jeugd is Robin van Kampen er met zijn remise tegen Gert-Jan Rauw in geslaagd voorlopig de koppositie vast te houden.
Bij de B meisjes verliezen beide koploopsters, waardoor Marcella Gunther de koppositie overneemt. Ze heeft na een verliespartij in de eerste ronde nu vier punten achter elkaar binnengehaald. Op een half puntje achterstand bevinden zich een viertal achtervolgers, waaronder Donna Schut die zich weer hersteld lijkt te hebben.

Bij de C jeugd is alleen Nick Beijerinck er tot dusver in geslaagd de volle punten binnen te halen. Bij de C meisjes geldt hetzelfde voor Evie Warmelink.

Zie de toernooisite voor de volledige uitslagen en de partijen. (Zodadelijk zal ook het dagverslag (in PDF) wel op de site verschijnen.)
Zie ook de vorige post voor de beloofde foto van een van de schaakbordjes.

Geen opmerkingen: