zaterdag 26 april 2008

NK Jeugd (zaterdag)


Ik zie dat het dagverslag vandaag al op de toernooisite is te vinden, dus om een overzicht van de dag te krijgen kan dat gelezen worden.
Het is vandaag prachtig zomers weer in Venlo, dus ideaal om ook nog even een wandeling te maken en weinig tijd om hier nog wat op de site te zetten.

Bij de A-groep hebben vijf spelers na twee partijen nog een 100% score. Dit zijn  Robin Swinkels, Chiel van Oosterom, Roeland Pruijssers, Marijn Otte en Stefan Kuipers. De drie eerstgenoemde hebben als titel IM.

Bij de A meisjes is de tussenstand na twee ronden wat verrassender. Ongedeeld aan kop staat Marieke Dirksen met twee punten en ze wordt gevolgd door Natalia Westermann en Yvonne Ferrier met 1,5 punt. Opvallend is dat deze drie speelsters alledrie kwalificatiewedstrijden hebben moeten spelen en dus tot de vier speelsters met de laagste rating behoren. Marieke staat op rating zlefs op de onderste plaats.

Bij de B jeugd staan er vier spelers op kop, maar eigenlijk zonder echte verrassingen.

Bij de B meisjes valt vooral Donna Schut (2052) op die na haar nederlaag gisteren vandaag een remise moest toestaan aan Judith Hendrix (1574). Op de gedeelde eerste plaats vinden we hier momenteel  Naomi Snikkers, Eva Gorter en Maike Edens. De andere Donna, Donna Kok, die gisteren nog afwezig was wint vandaag haar partij.

Geen opmerkingen: