donderdag 13 september 2007

Schaakmagazine augustus

Op de website van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond is het volgende bericht te vinden:

Er bereiken het bondsbureau opnieuw klachten over de verzending van Schaakmagazine. Wie het augustusnummer van het blad nog niet heeft ontvangen kan dit doorgeven aan het bondsbureau. Wij sturen u dan alsnog een exemplaar toe. De klachten die reeds bij ons zijn binnengekomen zijn intussen afgehandeld.

Om de problemen met de verzending in de toekomst te voorkomen, zal Schaakmagazine met ingang van het oktobernummer via een ander kanaal worden verzonden.


Vergelijkbare berichten hebben het afgelopen halfjaar na het verschijnen van Schaakmagazine steeds op de KNSB-website gestaan. De bezorging door Selektmail is blijkbaar dermate onbetrouwbaar dat het voor de verspreiding van dit soort bladen totaal ongeschikt is.
Als je een beetje in de gaten houdt dat je schaakmagazine zou hebben moeten ontvangen krijg je deze alsnog toegestuurd, maar een aantal leden zullen dit zeker vergeten te doen.

Maar Selektmail heeft nu blijkbaar afgedaan als bezorger, zodat de problemen wellicht volgende maand definitief verholpen zijn.

Geen opmerkingen: